To je to što me zanima!

Nisu imali novca za svadbu pa su se vjenčali potpuno goli

Kelly i Lee u vezi su 11 godina no još nisu vjenčali jer nisu imali novca za svadbu. Prijavili su se na nagradnu igru i osvojili plaćeno vjenčanje - ako pristanu biti goli
Vidi originalni članak

Kelly Clinton i Lee Wiggets u utorak su ozakonili svoju vezu dok su pred matičarkom stajali potpuno goli, piše Birmingham Mail. Njih su slušatelji radija BRMB izabrali za par koji je osvojio plaćeno vjenčanje, ali se moraju vjenčati goli. Za Kelly i Leeja je glasalo 65 posto slušatelja. 

Par je zajedno već 11 godina i imaju dvoje djece. Vjenčanje do sada nisu obavili jer nisu imali financijskih mogućnosti. 

Vjenčali su se 15. ožujka. Kelly je na sebi imala veo, malenu tijaru, tange i bijele cipele. Lee je samo kaubojskim šeširom pokrio svoju 'muškost'. Nakon ceremonije mogli su se odjenuti. Uz prijatelje i rodbinu, slavlje su nastavili u hotelu Honiley Court u Warwicku. 

- Imali smo uspona i padova u godinama veze no uvijek smo čvrsto stajali jedno uz drugo. Želio sam odvesti Kelly pred oltar kako bi joj pokazao koliko ju volim - rekao Lee. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • croatoan 15.08.2011.

    fora

  • vucko 18.03.2011.

    šta su ovo tuljani i morževi???

  • gđa78 17.03.2011.

    Da je to vjenčanje iz snova -nije-,prema tome ako je toliko voli zašto nisu uzeli kumove i otišli davno prije do matičara?? Koliko je ta golotinja bezveze,i da su za 10 ljudi napravili prije svadbu sami nebi se sada trebali tak sramotit..Niti je prije bila svadba iz snova,a sad pogotovo nije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare