To je to što me zanima!

Njih šest, a ista haljina: Kupile identične haljine za vjenčanje

AUSTRALIJA: Čak šest uzvanica pojavilo se u istim haljinama na vjenčanju, a iako im vjerojatno nije bilo svejedno, fotografiju su objavile na Facebooku i nasmijale internetsko podneblje
Vidi originalni članak

Općepoznato je da su žene (ponekad) preopterećene izborom garderobe, a pogotovo kad se radi o važnijim datumima i događajima. Zamislite da se pojavite na svadbenoj proslavi u novoj haljini i naletite ne na jednu istu, ne na dvije iste, već na - pet istih!

Šest uzvanica pojavilo se u identičnim haljinama na svadbi svoje prijateljice u Australiji, a glavna 'caka' je da nisu bile djeveruše. Izazvale su salve smijeha među uzvanicima, a kasnije i na društvenim mrežama.

Jedna od njih, Debbie Speranza‎, na Facebooku je objavila fotografiju s pet isto odjevenih prijateljica i mladenkom. Mnogo djevojaka komentiralo je da je ovo najgora noćna mora svake žene.

- Zbilja biste morali započeti voditi svadbeni registar, tako da vaše klijentice mogu upitati je li već netko kupio tu haljinu za isti događaj. Mi smo samo gošće, a ne djeveruše. Mislim da zaslužujem poklon vaučer za ovakvu reklamu - napisala je Debbie na službenoj stranici brenda Forever New u kojem su haljine kupljene.

Na objavu je reagiralo više od 43 tisuće ljudi, a podijelilo ju više od tisuću. Inače, ova haljina stoji 160 dolara i sve je češći izbor žena za svadbeni outfit.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Fenix7 19.09.2017.

    Nisu sve iste. Prva i treća s lijeva su drugačije ;)

  • Salvador_1 19.09.2017.

    Ajde da je to neka lijepa haljina ali ovo??? Kuda su gledale. Nekima je i pre mala.

  • 19.09.2017.

    izugledaju bezveze sve isto obučene kao da su unekom bendu:))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare