To je to što me zanima!

Nos za klađenje: Njemačka mu na 950 kuna donijela 800.000!

Strpljivi je igrač listić uplatio u kolovozu te je na njemu imao sveukupno pet parova. Između ostalog je pogodio da će Man. City postati prvak Engleske, a Real Europe
Vidi originalni članak

Zahvaljujući pogotku Marija Götzea, koji je u nedjelju u 113. minuti poslao loptu u mrežu pored argentinskog vratara Sergija Romera za konačnih 1-0 na Maracani, jedan se neimenovani kladitelj lijepo obogatio. 

Naime, lukavac je dobro procijenio da će Njemačka postati prvak svijeta te je danas bogatiji za 800 tisuća kuna na uloženih 950.

Listić je uplatio još prošloga ljeta, a na njemu je uz osvajača Svjetskog prvenstva u Brazilu pogodio i da će Manchester City postati prvak Engleske, da će se Queens Park Rangersi vratiti u Premier ligu, da će Wolverhampton osvojiti League 1, te da će Real iz Madrida postati prvak Europe.

Listić je uplatio u kladionici SkyBet koja mu je u ponedjeljak ujutro čestitala na sjajnim procjenama.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Mister x_2 19.07.2014.

    Vjerojatno jedan u miljun osvoji...

  • Doctor Otto 15.07.2014.

    ja sam pogodio da će 2012. prvak lige biti City , a prvak lige prvaka Chelsea... prijatelji mogu potvrditi, ali nisam se kladio i eto zaradio sam 0 kuna :D

  • šanto5 15.07.2014.

    Lako mu uplatiti toliko kad živi u normalnoj državi gdje ljudi nisu izrabljivani i ugroženi po osnovnom životnom pitanju - egzistenciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare