To je to što me zanima!

Đoković i deportacija top tema: 'Čika Roger, evo potvrda je tu'

Svi prenose izjave Novakovog oca koji je prijetio da će, ako mu ne puste sina s aerodroma, u roku pola sata Srbi izaći na ulice. To je bilo prije više od 10 sati. Ulice su i dalje prazne
Vidi originalni članak

Novaku Đokoviću poništili su vizu u Australiji gdje je trebao igrati prvi Grand Slam sezone. Sad čeka deportaciju u hotelu gdje su i migranti, dok mu odvjetnici ulažu žalbu.

Lokalne vlasti Viktorije, čiji je Melbourne glavni grad, poništile su mu vizu. Novak je u Australiju stigao necijepljen, a imao je medicinsko izuzeće, tvrdi. No aplicirao je za pogrešnu vizu koja ne podržava takvo izuzeće. I zabranili su mu ulazak u zemlju. Australci imaju jasno navedena pravila tko i kako može ući u zemlju i pod kojim okolnostima dok traje pandemija koronavirusa. Australci se ne šale s tim stvarima, bez obzira radi li se o Johnu iz Londona, Karlu iz Graza, Jozi iz Bistre ili Novaku Đokoviću, prvom tenisaču svijeta. Njegova deportacija top je tema u sportskom svijetu. Svi prenose izjave Novakovog oca koji je prijetio da će, ako mu ne puste sina s aerodroma, u roku pola sata Srbi izaći na ulice. To je bilo prije 10 sati.

Ulice su i dalje prazne.

Ovako je smiješni dio interneta reagirao na Novaka i deportaciju.

 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • Sputnik111 06.01.2022.

    Odmah na ulice i zapalite ceo grad zbog Novaka... Ionako on živi u Monte Carlo 😂😂😂😂

  • kum-kum 06.01.2022.

    Ja bi vjerovatno išao al nije naveo imena ulica pa stoga ćale fukaj se🤣

  • srni106 06.01.2022.

    Ovakvi komentari pokazuju i ukazuju jasno na film dont look up i kakva je danasnjica u potpunosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare