Obavijesti

Sport

Komentari 535

Australci trojici dopustili ulaz, ali ne i Novaku! Premijer: Nitko nije iznad pravila, ne može ući

Australci trojici dopustili ulaz, ali ne i Novaku! Premijer: Nitko nije iznad pravila, ne može ući

Prvi reket svijeta, po svemu sudeći, neće zaigrati na Australian Openu. Australske vlasti odbile su mu izdati vizu, a sve zbog navodno pogrešno ispunjene prijave. Deportirat će ga

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
, Melbourne
Sortiranje događaja
OGLASIO SE PREMIJER

Viza gospodina Đokovića je poništena. Pravila su pravila, posebice kada se radi o našim granicama. Nitko nije iznad tih pravila. Naša čvrsta politika na granicima je ključna za to što Australija ima jednu od najnižih stopa smrtnosti od covida, nastavljamo biti oprezni, napisao je premijer Australije Scott Morrison.

VEĆ UŠLI S ISTOM VIZOM?

Viza s kojom je Đoković htio ući u Australiju identična je onoj s kojom su već tri tenisača bez problema ušla u tu državu, navodi Reuters, tj. njegov izvor.

Novak je, međutim, zadržan u zračnoj luci u Melbourneu jer, tvrde Australci, da nije dao dovoljno dokaza za medicinsko izuzeće od cijepljenja.

NAPETOST RASTE

Đokovićevi odvjetnici imaju još 14 sati da pobiju odluku i omoguće mu ulazak u zemlju. Ne uspiju li, imat će malo vremena da napusti zemlju, odnosno 24 sata od trenutka ulaska.

Australski novinar Clint Stanaway, pak, tvrdi da Đoković zasad ostaje u Melbourneu, u hotelu za karantene, ali da njegov tim već traži povratni let.

 

LAVEROVO MIŠLJENJE

- Mislim da bi ovo moglo biti ružno- Mislim da ljudi iz Viktorije žele vidjeti njega kako igra i kako se natječe. Isto tako, postoji ispravan i neispravan način, komentirao je sve jedan od najvećih tenisača u povijesti Rod Laver.

- Ako postoji dobar razlog zašto je Novak ovako postupio i tražio izuzeće, onda bismo mi trebali znati za to. Da, velik si igrač i osvojio si puno toga, tako da razlog nije fizičke naravi. Reci nam Novače, u čemu je problem?

NA ULICE

Novakov otac Srđan oglasio se još jednom nakon vijesti da će se njegov sin vratiti kući.

"Cijela Srbija neka izađe na ulice i dočeka Novaka. Samo to imam za reći", poručio je.

Komentari 535