To je to što me zanima!

'Nove fotografije iz Roswella' prikazuju - dvogodišnje dijete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Navodno revolucionarne fotografije koje su za mnoge ufologe bile ultimativni dokaz da je u Roswellu pao NLO izvanzemaljskog podrijetla su, čini se - jeftini 'lažnjak'
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko mjeseci bombastičnih najava, u New Mexicu su prošloga tjedna pred 10 tisuća ljudi pokazane ' nikada viđene' fotografije izvanzemaljca . One su, tvrdio je istraživački tim predvođen bivšim astronautom Dr. Edgarom Mitchellom , pronađene na jednom tavanu, a prikazuju tijelo izvanzemaljca koji je bio dio posade čija se letjelica srušila u Roswellu.

No, mnogi su iskusni ufolozi i znanstvenici odmah posumnjali u vjerodostojnost fotografija . Osim mutnih fotografija, zasmetala im je i činjenica da je ulaznica za event stajala čak 350 američkih dolara , a na kraju se ispostavilo da je sve bila jedna velika najava za ' Kodachrome ', dokumentarac o upravo tim fotografijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svi oni koji su bili skeptični bili su u pravu. Naime, jedna je osoba jednu od fotografija provukla kroz program 'Smart Deblur' i za samo nekoliko minuta došla do otkrića koje je raskrinkalo organizatore eventa u New Mexicu.

Naime, na pločici ispod navodnog izvanzemaljca jasno piše 'Mumificirano tijelo dvogodišnjeg dječaka - muzej u San Franciscu'.

Metro.co.uk

Toliko o spektakularnom pronalasku.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • jebenavjeverica 13.05.2015.

    Moguce je da smo mi za njih interesantna rasa na nizem stupnju razvoja i da nas njihove znanstvene ekspedicije promatraju i proucavaju nase drustvo, a bez da se javno otkriju da ne poremete svoje rezultate. Ukoliko su tu a ne pokazuju se, ovo bi mi vilo najvjerovatnije objasnjenje.

  • Ma nu 12.05.2015.

    Uključite svoj mozak, neslušajte vlade šta vas lažu jer nema šanse da ne postoje izvanzemaljci u toooolikom svemiru....to je cilo razlaganje i svi dokazi vas teoretičara zavjere........ Pa eto ja vas isto tako molin uključite mozak i malo razmislite koliko bi tribali bit napredni ti vanzemaljci da dođu sa drugog kraja galaksije(da ne govorin svemira) pa će sa tom tehnologijon prić toliko bilijuna kilometara i onda se zabit u pustinju??????????????? Drugo sve fotografije te vanzemaljce prikazuju ko ljude (oči ruke noge nos lice...) alo 99, 9 posto života na zemlji ne liči na ljude pa bi tribali vanzemaljci sa ko zna kojeg kraja svemira. Treće ako su ti vanzemaljci toliko inteligentni da uspiju doć do nas zbog čega bi oni nas tribali smatrat inteligentnima??? I za kraj samo moje mišljenje da su došli do nas zbog bilo kojeg razloga svi bi mi to doooobro znali.

  • misko2k 12.05.2015.

    Mi ne možemo ih vidjeti zato šta samo mi "mikrobi" za njih , a oni nisu još toliko razvijeni da bi izumili mikroskop. Jer da ga imaju već odavno bi napravili protiv nas neki "antibiotik"

Komentiraj...
Vidi sve komentare