To je to što me zanima!

Uz novi Sudoku Express na poklon društvene igre "Čovječe ne ljuti se" i "Mlin"

Džepno izdanje na čak 204 stranice donosi ukupno 181 sudoku različitih težina: za početnike, napredne  i genijalce, isprepleteni, parni, bojiti, kropki, gattai i sudoku sa slovima. Cijena: 14,99 kn.
Vidi originalni članak

Sudoku Expressa donosi još više zabave

U pauzi između riješavanja sudokua, možete zaigrati legendarne društvene igre "Čovječe ne ljudi se" i "Mlin" koje ćete dobiti na daru uz novi broj đepnog izdanja Sudoku Expressa.Požurite jer količine su ograničene.  

Sudoku je logička igra čija povijest seže još u 19. stoljeće. Prve izvedbe ove igre dolazile su sa samo četiri polja. Za popularizaciju sudokua kakvog danas najčešće igramo najzaslužniji je Howard Garnes, umirovljeni arhitekt i veliki zaljubljenik u enigmatiku, koji je uveo pravilo da se u svakom bloku s 3x3 polja jedna znamenka smije pojaviti samo jedanput. Prema brojnim istraživanjima, redovito igranje logičkih igara poput sudokua pozitivno djeluje na mozak, smanjuje mogućnost nastanka Alzheimerove bolesti i demencije, poboljšava koncentraciju te pridonosi osjećaju zadovoljstva. Što još čekate?! Uzmite olovku u ruke!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare