To je to što me zanima!

Obitelj u šoku: 'Oprostite, ali poslali smo vam psa u Japan'

SAD: Nakon što je avion sletio u Japan, službenici aviokompanije United Airlines brzo su locirali životinju koja je krajem tjedna vraćena svojoj obitelji u Kansas
Vidi originalni članak

Obitelj iz Kansasa, čiji je pas greškom odletio u Japan, krajem ovog tjedna ponovno će se susresti sa svojim ljubimcem. 

Joseph i Kara Swindle su, zajedno sa svojom djecom, u procesu preseljenja u Kansas sa zapadne obale. Tako su prilikom slijetanja u svoj novi grad primijetili kako njihovog psa - nema.

Odmah su se, šokirani, obratili United Airlinesu kazavši im kako ne mogu pronaći svog 10-godišnjeg njemačkog ovčara. Na kraju se ispostavilo kako je pas greškom završio u Japanu

Čim je avion sletio u Japan, službenici aviokompanije brzo su locirali životinju koja se vratila svojoj obitelji u Kansas.

Pas vraćen svojoj obitelji

Američka zračna kompanija pobrinula se i za članove obitelji koji su svog psa dočekali u hotelu smještenom blizu zračne luke u Kansasu.

American Airlines mijenjao je pravila letenja za životinje

Iz aviokompanije su za medije izjavili kako je došlo do pogreške kad su dvije životinje bile označene očito na krive lokacije.

- Do greške je došlo tijekom označavanja životinja u Denveru kada su dvije životinje poslane na krive lokacije. Ljudima koji su letjeli našim avionima odmah smo javili kako je došlo do pogreške i da će životinje sletjeti na mjesta koja nisu bila predviđena - kazali su iz American Airlinesa.

Do ove pogreške došlo je, moguće i zbog promjene u pravilu koje je mijenjala tvrtka American Airline. Prema novim pravilima, neke životinje ne mogu više putovati u kabini s putnicima, već moraju biti smješteni u posebna odjeljenja. Ipak, životinje poput manjih pasa, koje staju u prostor predviđen za putnika i dalje mogu putovati sa svojim vlasnicima. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • wtfcrouk 17.03.2018.

    Ta kompanija je katastrofa. Ženu su natjerali prije par dana da stavi malog psa u gornji pretinac, kad su došli do odredišta pas je uginuo od nedostatka kisika. Blago rečeno da su idioti.

  • sol 17.03.2018.

    super, da nema ove karte nebi znao gdje je to i kud je ruta za peseka,

  • 16.03.2018.

    ajde na kraju je sve sretno završilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare