To je to što me zanima!

Od mačje dlake napravili tintu: 'Ovako će Gizmo uvijek biti tu'

Proces izrade tinte od dlake ili kose košta nešto manje od 600 dolara, ali jednom kad se izradi može poslužiti za par većih tetovaža ili više manjih. Brojnim ljubiteljima životinja i tetovaža ovo je odlična ideja
Vidi originalni članak

Nova vrsta tinte za tetovaže napravljena je od dlake - mačke, psa, najdražeg hrčka ili čak osobe, koga god želite ispod svoje kože, doslovno i zauvijek. 

Model Kathrin Teolle (38) odlučila se na takvu vrstu tetovaže koja će joj omogućiti da 'ostane u kontaktu' sa svojim mačkom Gizmom do kraja svog života. Takvu uslugu pruža salon Skin46 iz Švicarske, a Kathrin, koja za sebe kaže da je velika obožavateljica životinja, izjavila je kako je takva ideja vrlo emocionalna. 

- Volim svoje ljubimce kao vlastitu djecu. Oni su najbitniji dio moje obitelji i kad preminu nedostajat će mi više od svih. Kad sam od prijatelja čula za ovaj salon, morala sam to napraviti - rekla je za The Sun. 

Na nozi je zato istetovirala svojeg mačka Gizma tintom nastalom od njegove dlake. Prvo je poslala pet grama njegove dlake u laboratorij u Švicarskoj, nakon čega je pretvorena u tintu. Cijela procedura košta nešto manje od 600 dolara. No, tinta koja se izradi dovoljna je za par većih tetovaža ili nekoliko manjih. 

Salon Skin46 osnovao je Andreas Wampl 2015. godine, a prvu ovakvu tintu izradio je od kose svoje kćeri i sina te isprobao na sebi. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • IvoBenić 05.03.2018.

    Vlasnici cucaka i mačaka su često agresivni jer su puknuti u glavu i jedino s njima može izać mačka i pas na kraj jer ne zna koliko su glupi

  • Kashmir 05.03.2018.

    Tetovaže su mi ok. al ovo...žali bože tinte. Ne kontam al’ nema veze.

  • _Varešak_ 05.03.2018.

    Ta tinta je porez na ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare