To je to što me zanima!

Od Mustanga je napravio pravu policijsku limuzinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Crno-bijeli sportski auto s plavo-crvenom rotirkom na krovu i natpisom 'policija' na vratima. Dok god se ne predstavlja kao policajac, legalno je
Vidi originalni članak

Jessie Vigil (35) Iz Las Vegasa, SAD-a, preuredio je svoj Ford Mustang iz 2007 godine kao policijski auto iz filma "Transformeri". Sedmogodišnjem sinu Thomasu to je omiljeni film.
- Namjera mi je bila da napravim filmski auto. Kad sam se vratio iz Iraka, razmazio sam ga. Nisam bio najbolji tata - rekao je ratni veteran. Prije nego što je počeo s radovima, nazvao je ured okružnoga tužioca i razgovarao s Joe Ulibarriem. Joe ga je pokušao odgovoriti, ali nije mogao pronaći niti jedan pravni razlog da ga spriječi dok god se Vigil ne predstavlja kao policajac. Država zabranjuje kopiranje policijskih auta, ali s druge strane prodaje stare aute ne promijenivši im boju.
- Mislim da ovaj tip nema namjeru kopirati policijski auto. Nisam čuo da stvara probleme ili da hapsi ljude - rekao je Ulibarri.
Umjesto slogana "štititi i služiti", Vigil je napisao "kazniti i porobiti". Rotirka nije prava. Priznaje da su mišljenja ljudi o autu podijeljena.
- Zabrinuti smo zbog sigurnosti građana koji misle da se radi o policajcu koji im može pomoći - rekao je policajac Craig Martin.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vemi 14.03.2008.

    Kod nas je slična, ali puno benignija priča s fićom završila mnogo tragičnije. Nastradali i fićo i vlasnik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare