To je to što me zanima!

Od petka skupljajte kupone i osvojite luksuzni Jaguar!

OKUŠAJTE SREĆU: Kako biste osvojili taj krasni automobil, počnite skupljati kupone koje ćemo u 24sata objavljivati od 19. siječnja u nagradnoj igri “Osvoji Seat ARONA”
Vidi originalni članak

Od petka opet dijelimo automobile! Prvo od 19. siječnja možete početi skupljati kupone za Jaguar E-Pace, a zatim poklanjamo i novu Seat Aronu. Potpuno novi E-Pace prvi je Jaguarov kompaktan SUV.

Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje te spaja svakodnevnu praktičnost s prostranom unutrašnjošću vodećom u klasi, a diči se i kokpitom prilagođenim vozaču. Nova Seat Arona je gradski SUV stvoren za hrabre i opremljen elementima koji se mogu individualno oblikovati.

Kako biste osvojili taj krasni automobil, počnite skupljati kupone koje ćemo u 24sata objavljivati od 29. siječnja u nagradnoj igri “Osvoji Seat ARONA”. Nagradna igra za Seat završava 9. veljače 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • TežakŽivot 18.01.2018.

    guma komad 2ipo iljade kuna najjeftinija kineska, guta 15 litara ako se pazi, osiguranje košta nikoneznakolko, servis cca 2iljade eura. Ovaj auto bolje izgubit neko dobit hehe.. salim se, sretno svima ko igra :)

  • eroHercegovac 18.01.2018.

    Kao sto je i Todoric djelio Teslu, jeste mozda i o tome napisali istinu ciji je to Tesla i koja mu je svrha bila? Di su svi oni silni stanovi koje ste podjelili, i kako lovu na tome perete samo

  • domoljub029 18.01.2018.

    Očekuje se da će svaki čitatelj 24 sata dnevno kupiti u prosjeku barem 10 - 100 komada lista 24 sata,,,kao što je bilo i prijašnjih godina radi kupona u njima.Dobro je zaraditi i ponekad uz objavu nagradne igre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare