To je to što me zanima!

Igraj i osvoji: Pošalji kupone i odvezi se u novoj Toyoti Aygo

OD PONEDJELJKA SAMO U 24SATA U tiskanom izdanju 24sata objavljivat ćemo nagradne kupone uz koje možete postati vlasnik novog automobila
Vidi originalni članak

Od ponedjeljka kreće nova nagradna igra u kojoj uz kupone iz svojih omiljenih novina i malo sreće možete osvojiti odličnu nagradu - Toyotu Aygo.

Svijetao, hrabar i dojmljiv, Aygo sjaji LED dnevnim svjetlima sprijeda i svjetlosnim potpisom LED svjetlima straga, koji mu daju jedinstveni noćni izgled. Obloge luka kotača i strojno obrađeni naplatci, kojima se Aygo odlikuje, gradska su obuća po najnovijoj modi. Kompaktan, miran, tih, a ipak okretan, Aygo se bez napora kreće sporednim cestama, zakrčenim avenijama i uskim parkiralištima.

Od ponedjeljka, 3. prosinca, do srijede, 12. prosinca, svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U četvrtak, 13. 12., i petak, 14. 12. 2018., bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 195, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Toyotu Aygo”. Nijedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10 kupona, od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka, 20. 12. 2018., do 9 sati ujutro. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

PRAVILA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Toyotu Aygo”, koja se održava u jednom kolu, od 3. do 14. prosinca, kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Utaman1001 05.12.2018.

    Mogli ste nać nešto što ljudi zaista žele imat i vozit a ne ovo čudo...

  • marinko82 04.12.2018.

    ...zašto treba naznačiti ako ste pretplatnik 24 sata?..je li to nešto važno za samu igru ili je to tek puka informacija?

  • basmebriga123 04.12.2018.

    i onda kad dođe dan izvlačenja, ispricati cete se sudionicima nagradne igre da ste napisali krivu adresu za slanje kupona...

Komentiraj...
Vidi sve komentare