To je to što me zanima!

Odbio joj platiti večeru od 110 eura pa mu pokazala pravo lice

Nakon što ga je odbila mladić joj je odgovorio da je on student, a ne njezin sponzor, na što mu je  poručila da džentlmeni uvijek plaćaju, napisao je korisnik Reddita
Vidi originalni članak

Bila je šokirana što sam je pustio da plati svoj račun. Nije ništa rekla tada, no po njezinom izrazu lica shvatio sam da je bijesna. Obično platim račun za obje strane, no ja sam student i radim 60 sati tjedno kako bih platio za hranu, knjige i slično. Očito si ne mogu priuštiti 110 eura za njezinu hranu.

Pozvao sam je ponovno van da joj se ispričam za prošli put i nadao se da možemo otići na neko jeftinije mjesto, no kao što vidite, rezultati su bili vrlo loši..., napisao je korisnik Reddita i podijelio iskustvo sa spoja s djevojkom.

Djevojka ga je odbila jer nije htio platiti njezinog jastoga i vino koji su koštali 110 eura dok je on jeo carbonaru i pio pivo što je koštalo 17,50 eura.

Nakon što ga je odbila mladić joj je odgovorio da je on student, a ne njezin sponzor, na što mu je poručila da džentlmeni uvijek plaćaju i da je on valjda gay.

Idi na 24sata

Komentari 255

  • JosipB 29.01.2019.

    Nikako da se izborena emancipacija i ravnopravnost pomire sa tradicijom džentlmena i kavalira. Ne možeš biti je .... i poštan.

  • milivoj32 16.01.2019.

    V

  • Igor Petak 09.01.2019.

    Nadam se da je dotični student naučio lekciju......

Komentiraj...
Vidi sve komentare