To je to što me zanima!

Facebook kviz 24sata svaki dan donosi nagradu od 1000 kn!

Kviz 24sata "Znanjem u čelo" i dalje traje! Instalirajte aplikaciju, odgovorite na 24 zabavna pitanja, skupljajte bodove i natječite se za dnevnu nagradu!
Vidi originalni članak

Već deset dana na Facebook stranici 24sata možete se uključiti u zabavni kviz "Znanjem u čelo". Kviz svaki dan donosi 24 pitanja, a sve odgovore na pitanja možete pronaći na 24sata.hr. Osim što morate točno odgovoriti, potrebno je i pogoditi je li vaš protivnik točno odgovorio - što možete procijeniti na temelju njegove slike! Točnim odgovorima skupljate bodove, a ako ih želite povećati, možete pozvati do 24 prijatelja da odigraju kviz. Za svakog prijatelja koji odigra kviz, vi dobivate jedan dodatni bod i pomićete se na top-listi!

Nagradni kviz traje do 3. prosinca, a nagrade poklanjamo na dnevnoj bazi. Prvi dobitnici već su obaviješteni i čekaju svoje nagrade. Pogledajte ih u top-listi unutar aplikacije, a aplikaciju potražite ovdje.

Društvena mreža Facebook pokazala se kao idealno sredstvo za komunikaciju s našim čitateljima. Naša stranica ima najveći broj fanova od svih hrvatskih komercijalnih stranica. Imate li komenar, vijest ili ideju, javite nam se i preko Facebooka!


Idi na 24sata