To je to što me zanima!

One žele da im jednu noć krevet grije lice s ožiljkom

Ožiljak na licu, koji izgleda kao da je zadobiven u tučnjavi, a ne ožiljak od akni ili operacije, detalj je koji muškarca čini poželjnim za seksualnu aferu
Vidi originalni članak

Žene, kojima su dali da ocijene muškarce s ožiljcima i bez njih, proglasile su lice s ožiljkom daleko privlačnijim i zgodnijim. Međutim, ožiljci ženama nisu dali dodatni šarm.
- Istraživanje je pokazalo da ožiljci ne umanjuju socijalnu percepciju što se mislilo do sada - piše u studiji koja je objavljena u magazinu 'Osobnost i individualne razlike'.
Oko 220 ispitanika ocijenjivalo je fotografije muškaraca i žena te razne vrste ožiljaka koje su im montirali. Ne zna se točno zašto žene vole muškarce s ožiljkom, ali jedna teorija objašnjava da daju informacije o njegovoj prošlosti i osobnosti jednako kao i šarm. Moguće je da žene misle da su izuzetno muževni i hrabri što im je privlačno. Dok ožiljci od operacije ili akni mogu ukazivati na loše gene ili slab imunološki sustav. Svi ožiljci koji su ocijenjeni kao privlačni bili su posljedica nasilja ili traume.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare