To je to što me zanima!

Opet Qantas! U kabini aviona našli su štakore i otkazali let

Putnici se nisu mogli ukrcati na Qantasov avion u Singapuru zato što je posada nekoliko minuta prije otkrila pet beba štakora u kabini. Ne znaju koliko su tamo
Vidi originalni članak

Posada Qantasovog aviona Boeing 767 na letu iz Sydneya za Brisbane pronašla je štakore nekoliko minuta prije nego su se putnici trebali ukrcati. Štakori su bili u putničkoj kabini, piše BBC. Odmah su organizirali drugi avion i smjestili putnike. Glasnogovornik Qantasa rekao je kako su pregledali avion i da štakori nisu napravili nikakvu štetu.

- Ne znamo kako su došli tamo. Avion je neko vrijeme stajao na aerodromu prije polijetanja. Istražujemo slučaj. Ovo je vrlo rijedak slučaj. Nikada se prije ovako nešto nije dogodilo - rekao je glasnogovornik. Qantas je ove godine već imao devet incidenata, ali ni jedan ozbiljan. Iz aviokompanije su najavili kako će ove godine imati manjak zbog prirodnih katastrofa u Japanu, Novom Zelandu i Australiji. 

Qantasov avion u siječnju je propao 8000 metara tijekom leta, a drugi avion morao je hitno prizemljiti zbog kvara na krilu.  Krajem prošle godine avion iste kompanije oštetila je ptica koja se zabila u motor, a njihov avion pogodio je i grom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ch2507 03.06.2011.

    dobro za male,negdje su im istarci koji imaju velike zube nasuprot malih žica i brtvi....

  • IcyTexx 02.06.2011.

    Kada bi malo istražili, saznali bi da je Qantas zadnji put imao ljudske žrtve davne 1951. Znači da su prilično sigurni, a shit happens all the time svima. :D

  • targus 02.06.2011.

    shit happen¨s....nego nije mi jasno zašto je na slici Airbus 380, a u članku je navedeni Boeing 767

Komentiraj...
Vidi sve komentare