To je to što me zanima!

Opomenuli motorista jer vozi bez ruku - doslovno!

Kineski motorist dobio je opomenu od policajaca jer vozi prilagođeni motor bez ruku, koje je izgubio još sa sedam godina. Izučio je vještine u cirkusu
Vidi originalni članak

Kineska prometna policija zaustavila je vozača u Jimu, u provinciji Shandonu. Šokirali su se vidjevši da Liu (27) nema obje ruke. Izgubio ih je sa sedam godina nakon strujnog udara. Roditelji su ga s deset godina poslali u lokalni cirkus kako bi naučio lakše živjeti. Zahvaljujući vještinama koje je naučio, istrenirao se da vozi motor bez ruku.
- Zaustavili smo ga jer je vozio još dvoje ljudi. Ali prišavši bliže, ostali smo bez riječi - rekao je policajac Xhang Jie.
Liu je priznao kako već deset godina vozi svoj prilagođeni motor, a nema ni dozvolu. Otkad se cirkus zatvorio prije tri godine, on i još dvojica nastupaju na ulici. Policajci su odustali od kazne jer nema novca, ali su mu izdali ozbiljnu opomenu. Liu je obećao kako više neće voziti motor.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ČITATELJ83 17.07.2009.

    ovaj vozi sigurnije bez ruku nego ljudi sa rukama! čim je on cijeli život takav, a vožnju je izučio u cirkusu to vam sve govori! svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare