To je to što me zanima!

Orgijala sa žigolom: Trudna je, ali joj ne žele reći identitet oca

NJEMAČKA: Djevojka se odlučila počastiti s prostitutskim uslugama i otišla je u jedan bordel. Devet mjeseci nakon trodnevnog "druženja" s muškom prostitutkom, rodila je bebu...
Vidi originalni članak

Djevojka iz njemačkog Hallea ostala je trudna nakon trodnevne seanse u jednom bordelu. Provela je cijeli vikend u društvu žigola, a ubrzo nakon toga šokirala ju je liječnička dijagnoza - zatrudnjela je!

Naravno, odmah je poduzela sve radnje kako bi saznala identitet oca svog djeteta, ali je naišla na još jedan šok. Naime, bordel joj ne želi ustupiti informacije o svojim zaposlenicima zbog etičkog kodeksa - kakvog takvog...

Sve što zna o svom ljubavniku i ocu djeteta je da se zove Michael i da je bio na drugom katu, a bordel je izdao priopćenje "da su u trenutku njenog boravka u bordelu bile četiri osobe imena Michael i da bi bilo pretjerano da svaki od njih iznosi svoje intimne detalje".

Korak dalje bio je odlazak na sud i zahtjev za informacije koje joj puno znače, ali je i pred zakonom dobila odbijenicu.

- Budući da žena ne može detaljno opisati svog ljubavnika, ne možemo dopustiti da se intimni podaci tako olako objavljuju. Zaposlenici bordela imaju pravo na poštovanje svoje privatnosti - stoji u priopćenju suda.

Idi na 24sata

Komentari 281

  • 08.05.2017.

    Jel ga trazi zbog braka ili zbog alimentacije?

  • Mél.C.B.🌼 04.05.2017.

    Sve ja to mogu razumit, i avanturu, i zigola i ons, ali da seeeeeee ides s nekim hm hm, i to jos profesionalnim kurvarom bez gumice...e to mi nije jasno.

  • ST1972 04.05.2017.

    Bit ce interesantno kako ce rec svom ditetu kako je nastalo... znas duso, mama nije imala nista planirano tog vikenda, pa je otisla do bordela , da malo glavu razbistri... i tako...tuc po tuc...ti si duso tu negdi nastao/nastala...eh sada tko ti je caca...ne znam...bilo je mracno a i vecinom su dolazili sa zada......

Komentiraj...
Vidi sve komentare