To je to što me zanima!

Oružje, auti i žene: Razmaženi sinovi narko bossa žive ovako

Stručnjaci se slažu da je Joaquin Guzman vjerojatno najmoćniji krijumčar droga na svijetu, a njegovi sinovi itekako bogato uživaju u plodovima njegovog kriminala...
Vidi originalni članak

Joakin Guzman (58) u Meksiku je poznatiji kao 'El Chapo', a neki idu toliko daleko i tvrde da je njegov teritorij djelovanja veći od onog koji je 'nadzirao' legendarni Pablo Escobar. Forbes ga je godinama uvrštavao među najmoćnije ljude svijeta, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko milijardu dolara. 

U tom novcu, čini se, najviše uživaju njegova dva sina - Ivan Guzman (32) i Alfredo Guzman (29). Oni to nimalo ne skrivaju i na svojim se Twitter profilima redovito hvale vrtoglavim bogatstvom. 

Joaquin Guzman prije dva je mjeseca osvojio naslovnice svjetskih medija nakon spektakularnog bijega iz zatvora. Naime, njegov mu je klan za bijeg iskopao tunel dug gotovo dva kilometra kroz koji se vozio na motoru koji je bio montiran na tračnice. U zatvoru je ovaj put izdržao 17 mjeseci, a prvi put je bježao još 2001. godine nakon 13 mjeseci iza rešetaka. 

Naravno, meksičke vlasti još uvijek nisu uspjele locirati 'El Chapa', iako im je pomoć ponudio i SAD. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • yingyang 06.10.2015.

    ja isto volim oruzje,aute i zene,pa nisam nikakav kriminalac niti se bavim drogom ni nicime takvim,a ovomu bi ja sve oduzeo sve do jedne jedine novcanice,pa nek se onda bahati.

  • nikluk20 01.10.2015.

    a kaj mislite kako će završiti? :P

  • tiha voda_492 01.10.2015.

    blago njima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare