To je to što me zanima!

Osam kokoši ostalo bez glave, mještani tvrde: To je 'džudžan'

BiH: Kokoši nisu zadavljene ili odnesene i pojedene, već su ostale bez glave. Navodni krivac je 'džudžan', mitološko biće, no nitko još ne zna kako zapravo izgleda...
Vidi originalni članak

U četvrtak je u središtu Gruda u BiH obezglavljeno osam kokoši. Nisu zadavljene ili odnesene i pojedene, kako to po običaju rade, primjerice, lisice kad krenu u pohod, već su ostale bez glave. Stariji mještani tvrde da je to djelo 'džudžana' i da on je njegov običaj napraviti ovakav kaos, piše portal Grude.com.
 
EroGAG, jedan od najpoznatijih satiričnih portala u BiH, 'džudžana' je opisao kao mitološko biće i glavni uzrok svih poljoprivrednih devastacija desetljećima. Također, objavljivale su se različite fotografije uhvaćenog 'džudžana', no uglavnom se radilo o fotomontažama, fotografijama hrčka i drugih životinjica koje mogu na prvu šokirati.

Ipak, teško je za vjerovati da iza 'masakra' osam kokoši stoji mitološko biće koje nikad nitko nije vidio.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Bole1981 13.07.2021.

    To se desavalo I nama u slavoniji Jo's prije rata,isise krv kokoskama i znam DA je baka spominjala neku TVORINU da ona to navodno radi,ali ja tu zivotinju nikad nisam vidio niti ju mogu pronac na netu....Hmmm..

  • Lažem 06.10.2017.

    Došla HRK ( Hrvatska kuna)a ne taj njihov...

  • Trošislav 05.10.2017.

    Ma ni je džudžan mislim da je to Izet fazlinović ućinia hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare