To je to što me zanima!

Osigurao ga i registrirao: U pet mjeseci izradio svoj Batmobile

Bez nacrta, Casey je Batmobile izrađivao od najrazličitijih materijala. Najdraži dio na Batmobilu mu je turbina zbog koje može postići brzinu od 290 km na sat
Vidi originalni članak

Amerikanac Casey Putsch (29) iz Ohia izradio je pravi pravcati Batmobile koji smije voziti cestama, piše Daily Mail. Casey je nevjerojatni automobil u svojoj radionici Putsch Racing Designs izrađivao  pet mjeseci. Bez ikakvih nacrta i kompjutera, dijelove je izrađivao od najrazličitijih materijala među kojima su i oni koje koristili za izgradnju space shuttleova. Najdraži dio na Batmobilu mu je turbina koju je koristila mornarica za ispuštanje torpeda na neprijateljske podmornice. 

Replika futurističkog vozila iz filma ''Batman se vraća'' iz 1989. godine je registrirana i osigurana, a i privlači poglede. Može postići brzinu od 265 do maksimalnih 290 kilometara na sat. Ide na kerozin ili dizel. 

- Dok ga vozim prolaze me trnci, nešto između totalnog šoka i  čistog zadovoljstva. Svi ga fotografiraju pa čak i starije žene - kaže 'Batman' Casey. Svoj Batmobile planira provozati na utrci u Indyju. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BlackRaven 27.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • miladraga 27.07.2011.

    Policajac: Zašto ste vozili tako brzo? Vozač: Pa, bilo me strah, jurio me Batmen!

  • 26.07.2011.

    kod nas jedva cosworth registriraš jer te hebu da nemaš atest za onaj spojler iza :) ... a kamoli da nešt takvoga napraviš. borić na retrovizoru mora imati atest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare