To je to što me zanima!

Ošišala je dreadlockse od 1,5 metra nakon 22 godine

Paula Jamison imala je dreadlockse koji su bili veliki skoro kao ona. Ošišala ih je u dobrotovorne svrhe. Iako joj nedostaju, sada joj je glava lakša
Vidi originalni članak

Britanka Paula Jamison (39) iz Manchestera, koja je imala dreadlockse dugačke 1,5 metara, odrezala ih je nakon 22 godine u dobrotovrne svrhe. Odlučila se rastati od njih nakon što je njezina prijateljica Anita Swan umrla od leukemije. Šišanjem je prikupila 1600 funti (13.000 kuna) za bolnicu The Christie u Manchesteru i centar za potporu oboljelima od raka Sunflowers u Liverpoolu. Majka velikog srca kaže kako joj dreadlocksi nedostaju, ali joj je glava puno lakša. Planira prikupiti još novca njihovom prodajom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zEE-kAY 13.05.2010.

    ma kuzim ja da je to dobrotvorno...al ja se od svojih jos ne bih mogla rastati... a za one kojima su gadljivi...predlazem da upoznate neku osobu sa dredovima pa da saznate da se i oni odrzavaju pranjem i nema razloga zbog cega bi izazivali gađenje... stvar ukusa je naravno stvar pojedinca...to je razumljivo..on nema potrebe za pogrdnim rijecima ;)

  • klara1988 13.05.2010.

    ja sam napravila dredove kad sam imala 17 godina i obozavala sam ih. svima sam tad isla na zivce al nije me briga.

  • user_2971 13.05.2010.

    kaj će nekom njeni dredlocksi? fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare