To je to što me zanima!

Osmislili grudnjak koji se sam otkopča ako se djevojka napali

Premda se tvorci nadaju da će grudnjak kupovati žene kojima je pun kufer napornih tipova, postoji mogućnost da će ga najviše zavoljeti ljubomorni i nesigurni muškarci
Vidi originalni članak

Japanski su znanstvenici u petak predstavili grudnjak koji se sam otkopča ukoliko je njegova vlasnica raspoložena za seks. Riječ je o proizvodu koji bi pripadnice ljepšega spola trebao poštedjeti odbojnih tipova, te im pomoći da u krevetu završe s onima koji su ih istinski šarmirali i zainteresirali za akciju.

Tako je barem grudnjak predstavila tvrtka Ravijour, koja je iz marketinških razloga u priču uplela ljubav, premda je jasno da grudnjak ne može razlikovati sirovu strast od zaljubljenosti.

Naime, uređaj naprosto mjeri otkucaje srca, te potom preko Bluetootha aplikaciji na mobitelu šalje podatke. Ukoliko je broj otkucaja srca visok, aplikacija zaključuje da je osoba zainteresirana jer je uzbuđena te otključava ovaj pojas nevinosti.

Znanstvenici u reklamnom videu nisu objasnili hoće li padati i ako se djevojka uplaši ili zapleše na plesnom podiju budući da rad srca mogu stimulirati i situacije sasvim druge prirode, a proizvođač za sada nema pojma ni hoće li grudnjak više kupovati muškarci ili žene.

Lukavci su primijetili da bi se grudnjak mogao koristiti i u svrhu 'daj da vidim bi li moja mala još kome dala', te da bi najvjerniji kupci mogli postati upravo ljubomorni i nesigurni tipovi.

Kako bilo, do njega se neće moći još neko vrijeme jer je u fazi testiranja, a zasad nije poznato ni to koliko će stajati taj bizaran 'krik tehnike'.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • stella098 27.01.2014.

    omg

  • strmi007 27.01.2014.

    Crazy japanezi

  • bumbleeebeee 27.01.2014.

    to je samo za one neiskusne muškarce...da mi žene ne moramo čekati dok se on ne snađe...za to vrijeme dok on prtlja po grudnjaku prođe i pola volje....ovo samo olakša posao....

Komentiraj...
Vidi sve komentare