To je to što me zanima!

Ostao bez posla jer je napisao da kraljevski brak neće trajati

Svećenik Pete Broadbent komentirao je brak britanskog princa Williama i Kate Middleton te ga usporedio s hollywoodskima. Prognozirao im je manje od 7 godina
Vidi originalni članak

Britanskog svećenika Petea Broadbenta suspendirali su jer je napisao da brak princa Williama i Kate Middleton neće trajati ni sedam godina. Svećenik je putem društvenih mreža Twitter i Facebook komentirao veliko vjenčanje te ga usporedio s 'kratkotrajnim hollywoodskim brakovima'. Londonski biskup Richard Chartres svoju odluku o suspenziji objasnio je u priopćenju.

- Zaprepastio me svećenikov komentar na najavljeno kraljevsko vjenčanje. Zamolio sam ga da se povuče iz službe do daljnjeg - rekao je biskup. 

Broadbent je komentar objavio tijekom vikenda. Već u ponedjeljak se javno ispričao. 

- Priznajem da su moje riječi bile teške. Jasno mi je da je moj komentar uvrijedio kraljevsku obitelj i ispričavam se zbog štete koju sam im nanijeo - rekao je 58-godišnji svećenik. 

Dodao je kako brakovi britanske kraljevske obitelji baš i nisu držali rekorde u trajnosti, piše  NY Daily News. Princ William i Kate Middleton vjenčanje su najavili za 29. travnja 2011. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare