To je to što me zanima!

Ostao zatečen potezom susjeda: Očigledno je da me baš ne voli!

Šokirao ga je time jer je pokosio travnjak ispred kuće, ali pritom samo do svog dijela, što bi u većini slučajeva bio sasvim normalan čin, da nije fotografije koju je priložio
Vidi originalni članak

Sa svojim susjedom sam imao takav odnos da bismo se u prolazu samo pozdravili i nasmijali jedan drugome, ali sada je očigledno da me nikako ne voli, poručio je Matty iz Liverpoola nakon što je svjedočio potezu susjeda.

TUŽNE LJUBAVI NA SELU Prevareni i ostavljeni: Marijan ulovio ženu sa susjedom u svom krevetu, Jurici otkazana svadba

Šokirao ga je time jer je pokosio travnjak ispred kuće, ali pritom samo do svog dijela, što bi u većini slučajeva bio sasvim normalan čin, da nije fotografije koju je priložio.

Radi se o smiješno malom dijelu travnjaka velikom par centimetara koji kosilica doslovno prijeđe u par sekundi.

PREKRASNO Kakvi susjedi: Svaku večer se okupljaju na balkonu i pjevaju

– Odlučio sam nastaviti igru. Kada njihova trava naraste, ja ću pokositi samo svoj dio – dodao je muškarac koji je fotografije postavio na Twitter, a objava je ubrzo postala viralna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 09.07.2020.

    Tako i moj susjed. Ja budala pokosim svoje, njegovo i zajednički dio. Kad on kosi, pokosi samo svoje i doslovce prođe kosilicom kroz zajedničko čisto da ne mora hodati kroz višu travu. Pošto sam na kraju dvorišta, svaku zimu čeka da ja očistim put do ulaza, onda on ponovno napravi crtu od svojih vrata do onog što sam čistio. Prvo sam se ljutio, sad mi je to presmiješno.

  • EmillePalka 09.07.2020.

    Ma bit će da ovaj iz članka to nikad nije pokosio. pa sad filozofira.

  • 09.07.2020.

    Covjek dobro napravio. Da mu kojim slucajem pokosio i njegov dio, ovaj slikar bi opet uslikao i prijavio ga sto mu ulazi u posjed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare