To je to što me zanima!

Ostavila ga jer je uz seks i milijun kuna ponudio i brak

Gđica Proljeće, kako se 18-godišnja Mađarica naziva, želi izvući svoju majku iz dugova. Misli da je prodaja nevinosti na neki način romantična
Vidi originalni članak

Gđica Proljeće, kako se 18-godišnja Mađarica naziva, odbila je ponudu od 1.700.000 kuna za njenu nevinost jer joj je kupac ujedno ponudio i brak. Djevojka je ponudila nevinost na aukciju na eBayu kako bi otplatila majčine dugove i spasila obitelj od života na ulici. Tvrdi da nikada nije imala dečka i ne vidi ništa loše u svojoj odluci.
- To je samo za jednu noć. I mislim da je poprilično romantično jer će taj muškarac spasiti moju obitelj - rekla je djevojka koja živi na sjeveru Mađarske. Živi s majkom i 20-mjesečnim bratom, a položila je i prijamni na medicinskom fakultetu, no zbog financijske situacije još neko vrijeme neće studirati.
- Mama je bila šokirana i preklinjala me da to ne učinim no kako ćemo inače skupiti novac? Mnogi me zovu bludnicom i kurvom, no ja to nisam. Samo sam djevojka koja želi bolju budućnost i želi se brinuti za obitelj - kaže Gđica Proljeće. Aukcija će se nastaviti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BEEP 10.08.2010.

    ako žena želi zaraditi na sexu onda je kurva a muškarac koji zarađuje na taj način je faca. ma molim Vas pa ne želi ona si sa tim novcima kupiti birikinicu ili nove cipele ili bundu već ne želi da završi na ulici zajedno sa mamom i malim bratom.možda je po vama bolje da tako ne napravi već van na ulicu , prosjačiti i skapavati od gladi a školovanje aj bog. neki će reći digni kredit - da baš će ga dobiti ili posao još lakše. zato vi dušebrižnici ušutie.

  • Zeljk0 10.08.2010.

    citat: \"I mislim da je poprilično romantično\" ... djevojko ja mislim da si ti poprilično zrela za psihijatriju....

  • gđa78 10.08.2010.

    Eto,a ne ko mi ostale budale dale nekom bedačeku,pa nam sad žao kad vidimo kolika se lova može dobiti za to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare