To je to što me zanima!

Osuđen jer je izliječio žene sa seksualnom 'injekcijom'

Dragan Jovanović osuđen je na općinskom sudu u Beogradu na četiri godine zatvora zbog lažnog predstavljanja i nadriljekarstva na čak 20 žena
Vidi originalni članak

Lažni doktor iz Srbije u dvije godine "izliječio" je 20-ak žena koje su mislile da su neplodne. Svaka od njih rodila je zdravu bebu.
- Baka me od malih nogu učila o biljkama. Kad sam odrastao, počeo sam liječiti narod - rekao je Dragan na sudu.
Počele su mu dolaziti žene koje su se žalile da ne mogu imati djece. U početku je i njih liječio čajevima, a zatim je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Ubrzo se pročulo da njegovo liječenje daje rezultate te su se pred kućom nizali redovi pacijentica iz okolice Beograda, Niša, Kragujevca, Valjeva i Novog Sada.
- Bilo je mladih i lijepih, ali i ružnih žena. Svakoj sam udovoljio i pomogao, bez obzira na izgled - dodao je.
Međutim, tri supruga posumnjala su u njegovu metodu liječenja. Našli su se s obiteljima i jedan je primijetio koliko su im djeca slična. Odmah su posumnjali u supruge i doktora Jovanovića. Upali su pijani u njegovu kući i napali ga.
- Prestrašio sam se i rekao im da nisu one jalove nego oni i da zahvaljujući mojoj injekciji sada imaju djecu - priča Dragan.
Pretukli su ga i prijavili policiji. Nakon što su ga priveli i dalje je tvrdio da je samo pomagao i da nikoga nije prisilio na ništa.
- Zašto bi se kajao? Nisam nikoga ubio, nego sam poklonio život! A injekcija? Kako čija i kakva? Pa moja, brate. Ne može se zatrudniti od čajeva i trava, nego samo od dobre injekcije - šokirao je, na kraju, sud.

Svjedočenje jedne od žena koje je "izliječio":

Pacijentica Lj. K. izjavila je na sudu da je bila u braku deset godina. Nisu imali djece. Liječnici su joj rekli da nije problem u njoj. Rekavši suprugu, nastala je svađa. Onda je čula za Jovanovića. Primio ju je, saslušao i obećao pomoći.
- Rekao mi je ako hoću dijete moram biti spremna na rizik i posljedice. Onda mi je rekao da se skinem - priča lijepa žena.
Mislila je da će je pregledati. Međutim, skinuo se i on.
- Shvatila sam o čemu se radi, ali već mi je bilo dosta svega. Pristala sam. Onda se dogodilo ono - dodala je.
Nakon sat vremena, obukla se i otišla kući. Rekao joj je da će roditi i da se nema čega sramiti. Ali, ako je netko pita kako ju je liječio, neka kaže injekcijom. Rodila je djevojčicu koja je bila "pljunuti" Jovanović. Sudac ju je pitao je li bio grub prema njoj.
- Ma kakvi! Bio je nježniji od mog Živote - rekla je kao iz topa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Srna 23.12.2015.

    Pomogao i još ga sude. Ljudi su baš nezahvalni. Koliko vidim nije se krivo predstavljao nego je fino rekao ne pomažu trave nego samo "injekcija".

  • casio 06.10.2008.

    Svaka mu čast. Ako traži pomoć u poslu i ja bih.

  • god of war 02.10.2008.

    bravo jovanoviću...samo ti i dalje bodi i izlječivaj..umjesto da ti zahvalni budu oni te na sud gone!!! šupci ljubomorni!!cccccccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare