To je to što me zanima!

Osvojite paket sireva vrhunske sirane sa 65 godina tradicije

Najstarija sirana na otoku Pagu s tradicijom svjetski priznatih i nagrađivanih sireva nagraditi će troje čitatelja portala Gastro.hr s vrijednim poklon paketima
Vidi originalni članak

Za sve ljubitelje kvalitetnih sireva portal Gastro.hr pripremio je pravu poslasticu - tri poklon paketa u kojima se nalazi po 8 osmina različitih vrsta sireva Paške sirane. Sa svojih 65 godina tradicije u proizvodnji Paškog sira, Paška sirana prva ga je plasirala na tržište, prva mu dala etiketu, prva ga poslala na natjecanja i dobila medalje za njega, stvorivši tako od najpoznatijeg i najnagrađivanijeg sira brand za kojeg se danas zna ne samo u Hrvatskoj nego i u cijelom svijetu.

Bilo da ga jedete samog, ili uz čašicu finog vina i u dobrom društvu ovaj će sir predstavljati pravi gastro užitak!

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 11. ožujka. Potrebno je da se registrirate na portalu Gastro.hr i recept u kojem mislite da jedan od sireva Paške sirane može zasjati svojim punim sjajem!

Uključite se OVDJE. Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dejosk 09.03.2013.

    Trapist najjaci :)

  • 09.03.2013.

    Mljac, uh

  • user_26479 05.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare