To je to što me zanima!

Osvojite profesionalni make-up tečaj vrijedan 15.000 kn!

U ekskluzivnom natječaju portal Budi IN i vizažistička škola Ministry of Beauty nagrađuju jednu čitateljicu ili čitatelja profesionalnim make-up tečajem
Vidi originalni članak

Da biste osvojili ovu jedinstvenu nagradu, sve što trebate napraviti je komentirati make-up na modelima sa slike na portalu www.budi.in.

Najbolji komentar će odabrati poznati vizažisti Boris Čavlina i Silva Stojanović iz prestižne škole Ministry of Beauty, koji će sretnu dobitnicu ili dobitnika tijekom tečaja upoznati s umjetnošću i tehnikama šminkanja.

Profesionalni vizažistički tečaj traje 18 dana (šest dana u tjednu, osam sati dnevno), obuhvaća širok spektar predavanja o povijesti šminkanja, posebnim tehnikama nanošenja make-upa te jamči visokospecijaliziranu kvalifikaciju za rad na reklamnim kampanjama, modnim revijama, svijetu glazbe i showbusinessa.

Škola osigurava sav potreban pribor, literaturu, mape, modele i fotografa. Tečaj počinje 10. listopada, a program se može upisati u radnu knjižicu. Mjesto održavanja tečaja je Ministry of Beauty, Varšavska 14/II, Zagreb.

Natječaj traje do ponedjeljka 19. rujna, kada ćemo objaviti ime sretne dobitnice ili dobitnika.

Sve detalje potražite na budi.in

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dadanadal 19.09.2011.

    jel se na kraju dobije 15000 kn?

  • VanesaObadić 14.09.2011.

    bokic...ja volim make up i odlicne šminke ,vec sam ko profesionalac, volim imati razne boje na ocima jer mi bas odlicno stoji...znam da su ovo najbolje šminke i zahvaljujem na tečaju..nadam se da će neki sretnik dobiti vrijedne šminke...:) <3 <3 <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare