To je to što me zanima!

Dobitnici ulaznica za koncert grupe Pavel

Odabrali smo šest najboljih odgovora na pitanje "Zašto volite grupu Pavel". A dobitnici su...
Vidi originalni članak

Na koncertu grupe Pavel na jedinstvenoj zagrebačkoj lokaciji, na krovu MSU, 25. lipnja od 21 h će zaplesati:

Josipa Spudć
Matea Belancic
Marta Vrbančić Fabić 
Ivan Pavao Kuliš
Andrea Poljak
Valerija Purgar

Čestitamo dobitnicima koji su osvojili po dvije ulaznice. Dobitnike ćemo kontaktirati emailom oko preuzimanja ulaznica.

 

Ljeto u MSU

Ljeto u MSU nastavlja sa svojom subotnjom rapsodijom najbolje pop i rock glazbe, filma i kulture!  Na spektakularnu terasu MSU-a u subotu 25. lipnja u 21 h penje se indie-pop atrakcija Pavel. "Nikad osrednji, a uvijek autentični", "s vama će napraviti da vrijede još i više", nemojte "tratiti mladost" i uživajte u još jednoj čudesnoj večeri na najglazbenijem zagrebačkom krovu.

Svoj posljednji album, "I mi smo došli na red" grupa Pavel objavila je 2014. godine, a apsolutni imperativ za poslušati ih u MSU-u jest obećanje frontmena Aljoše Šerića da će sljedeći album biti nešto sasvim novo; bit će najšareniji dosad, razmahat će se od indie folka preko irske tradicionalne do countryja, sve do romske glazbe. A kako ćemo na objavu tog albuma morati pričekati najmanje do kraja godine, nastup Pavela na Ljetu u MSU jedinstvena je prilika da provjerite dokle je Šerić stigao do sada, te da se počastite prvoklasnom glazbenom večeri.

Festival Ljeto u MSU i ove godine prate Turistička zajednica grada Zagreba te Jadransko osiguranje. Dobru zabavu osigurava i Karlovačko, partner projekta! Mr. Jack zna da glazba, baš kao i on, zbližava ljude, stoga se i ove godine odazvao pozivu i ljetuje u MSU-u!

Saznajte više o koncertu!

Dijelimo vam ulaznice

Ispunite obrazac ispod ovog članka i odgovorite na pitanje zašto volite grupu Pavel. Dijelimo vam 6x2 ulaznice za subotnji koncert. Naš žiri odabrat će šest najboljih odgovora i nagraditi ih sa ulaznicama za koncert. Nagradni natječaj traje od 23. lipnja 2016. godine do 24. lipnja 2016. godine u 11 h.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Idi na 24sata