To je to što me zanima!

Otišla je na ultrazvuk, a kad je vidjela bebu - smrznula se...

Trudnica iz Australije bila je na ultrazvuku i ostala zatečena slikama svog budućeg djeteta. Naime, tehničar na ultrazvuku snimio je lice djeteta s prednje strane, koje izgleda poput mrtvačke lubanje
Vidi originalni članak

Kad trudnice idu na ultrazvuk kako bi vidjele svoju buduću bebu, vesele se slikama s ultrazvuka i jedva ih čekaju pokazati svima. Zatim ih zajedno s obitelji i prijateljima proučavaju i komentiraju kojem roditelju je dijete sličnije.

No, jedna trudnica iz Australije našla se u posve suprotnoj situaciji. Sharni Turner ostala je u šoku kad je dobila slike svoje bebe. Naime, djetetova glava izgleda poput - mrtvačke lubanje. Fotografiju je objavila na Twitteru.

- Tehničar na ultrazvuku odlučio je snimiti lice djeteta s prednje strane i to je najstrašnija stvar koju sam u životu vidjela, napisala je Sharni.

Ipak, tehničar ju je ubrzo smirio rekavši joj da svaka lubanja koja se snima frontalno, vrlo blizu i detaljno izgleda tako.

Sharni se u svojoj objavi na Twitteru zapravo našalila, no u komentarima je bilo onih koji su joj čak savjetovali pobačaj. Oni obzirniji rekli su joj da ipak pričeka porod.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kulin_ban 14.09.2019.

    Strava i užas, šta drugo.

  • Franz von Drkensson 29.10.2017.

    Ja mislio da se beba smrznula

  • A l k o s 29.10.2017.

    Možda je predator otac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare