To je to što me zanima!

Otvorila salon ljepote za djecu, prva mušterija imala 18 mjeseci

Vjeruju da je to prvi salon ljepote za djecu u Velikoj Britaniji. Osim šišanja i frizura, roditelji mogu tražiti i potamnjivanje kože za svoju djecu. Mogu iznajmiti i limuzinu
Vidi originalni članak

U britanskom Essexu Michelle Devine otvorila je prvi salon ljepote za djecu mlađu od 13 godina, piše Daily Mail. Salon Trendy Monkeys nudi manikuru, pedikuru, šišanje, frizure i tretmane lica za djecu već od jedne godine. Po djecu također, uz nadoplatu, može doći ružičasta limuzina koja će ih odvesti na tretman. Trendy Monkeys nudi i proslave dječjih rođendana na kojemu djevojčice s prijateljicama uživaju u beauty tretmanima. Iako takva proslava stoji 2.500 kuna, već ih je 15 bukirano. Vlasnica Michelle Devine kaže kako djeci potamnjuje i kožu sprejevima za samotamnjenje ukoliko roditelji to zatraže. 

Salon je vrata otvorio prošlog vikenda, a jedna od prvih mušterija imala je samo godinu i pol. Nykola Garrigan (40) iz Essexa već je svoje troje djece odvela na uljepšavanje.

- Ideja je odlična - rekla je. Učitelj koja predaje u školi u istoj ulice kaže kako je prilično zabrinut.

- Ovo je još jedan korak prema seksualizaciji djece - zaključio je Andy Scott-Evans. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zašto_baš_ti 09.06.2011.

    užasno! na takvoj djeci je da se 'šminkaju i uređuju' blatom i pijeskom tokom igre, a ne da ih bolesni roditelji vode u takve salone! gdje je kakav zakon za zaštitu djece?

  • __V__ 09.06.2011.

    Da, svode djevojčice na seksualne objekte i onda nek se još roditelji bune jer im je kćer postala žrtva silovanja zbog napadnijeg i "izazovnijeg" izgleda kojim je puno lakše privukla nekog starog prdonju!!! Kako je svijet ironičan i nelogičan!

  • velentina 09.06.2011.

    manikura, pedikura i šišanje, jao, strašna stvar, bolje da to rade profići neg mame pa cicneš si uho djetetu, još oni mali noktići pa cicneš i prstić, malo samotamnjenja, istina da izgleda čudno i na odraslima ali štetno je koliko i ovo trenutno opasno sunce, dječja šminka postoji i kod nas na tržištu a netko sve to stavi u jedan lonac i nazove salon za uljepšavanje, roza limuzina, o, da, ništa se ne razlikuje od sivog mercedesa a zabavnija je. E, sad, to što se muškiće od malena ne izdriblja da žena ma kako obučena i divna bila nije sexualni objekt dok ona to ne dozvoli to je problem mamica i tatica i društva:) ..ionako se curice doma šminkaju i nijedna nije fulala tu fazu...ne vidim ništa degutantno u tom salonu osim u glavama ljudi:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare