To je to što me zanima!

Ovaj će malac, sve dok je živ, zahvaljivati što postoje kočnice

Promet je potencijalno opasan za sve svoje sudionike, a među najugroženijima su svakako djeca. Zašto je tome tako sigurno vam ne moramo objašnjavati, ali ova će snimka ipak 'otrijezniti' mnoge
Vidi originalni članak

Norvežanin i vozač kamiona na YouTubeu je objavio snimku nevjerojatne reakcije svojeg kolege koji je naišao iz suprotnog smjera i 'suočio' se sa školarcem koji mu je 'izletio' pred kamion nakon što je s prijateljima izašao iz školskog autobusa.

O snimci se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljena negdje u Norveškoj. Video je u samo nekoliko dana vidjelo više od 800 tisuća ljudi, a vjerujemo da su većina toga roditelji koji su snimku pokazali svojoj djeci.

Brojni komentatori na YouTubeu i Redditu ukazali su da je, uz brzu reakciju vozača, u ovoj situaciji još bitnija bila nevjerojatna tehnologija kočenja koju Volvo ugrađuje u svoje kamione i s kojom se jako ponose.

No, da ne duljimo. Pogledajte video, a onda ga pokažite djeci, prijateljima i drugim roditeljima i naučite najmlađe da se cesta prelazi na pješačkom prijelazu. Koliko god fantastične bile, nemojte dopustiti da život vašeg djeteta ovisi o nečijim kočnicama.

 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • zebra 27 13.11.2017.

    Neznaš jeli savršenija brza rakacija vozača ili kočnice kamiona..

  • 13.11.2017.

    svaka čast na reakciji

  • PLJUCK 12.11.2017.

    Horvatinčiću, jel gledaš???

Komentiraj...
Vidi sve komentare