To je to što me zanima!

Ovako 'brije' princ Bruneja: Polo, tigrovi i lova do krova...

Kad vam tata ima toliko love da s njom možete raditi doslovno što hoćete, onda ovakav način života ne predstavlja veliki problem. Brunejski princ Abdul Mateen to najbolje zna...
Vidi originalni članak

O malenoj azijskoj državi Brunej ne znamo puno. Tek to da graniči s Malezijom i opstaje na proizvodnji nafte i plina. No, zahvaljujući Instagramu lako se dođe i do njezinih čelnih ljudi, primjerice - princa.

Tako se sazna da se zove Abdul Mateen, da ima 26 godina i da je deseto dijete sultana Hassanala Bolkiaha. No, ono što prosječnom korisniku društvenih mreža upadne u oko je Abdulov raskalašeni život.

Princ na dnevnoj bazi objavljuje fotografije luksuza kojim raspolaže, što i nije naročito teško kad mu otac 'teži' 20 milijardi dolara.

Pa tako Abudel igra polo, leti privatnim avionima, igra se s divljim životinjama i još puno, puno toga o čemu mi 'smrtnici' možemo samo sanjati.

No, da ne bi bilo da Abdul samo troši novac, dosad je već diplomirao na britanskoj kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst, a zatim i smjer orijentalnih i afričkih studija na Sveučilištu u Londonu.

U intervjuu za tajlandsko izdanje časopisa GQ otkrio je da obožava nogomet i da je navijač Manchester Uniteda.

Taj časopis nazvao ga je 'skromnim momkom koji se ne voli hvaliti obiteljskim bogatstvom, već ga više zanimaju jednostavan život i provedeno vrijeme s obitelji i prijateljima'.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dalibor0704 22.12.2017.

    Tata mu je svojevremeno za 5 milijuna dolara dofurao Mick Jaggera da klincu otpjeva "Happy birthday". S druge strane stanovnici sultanata imaju sve besplatno, a kada im se gradila nova bolnica, sultan nije pitao koliko košta, već je platio najbolje što ima u svijetu. Bune se oni koji traže, a ne mogu dobiti, državljanstvo Bruneia.

  • 21.12.2017.

    da, živi veoma skromno.... a milijun selfija potvrđuju drugo

  • 21.12.2017.

    Nije to to, nema zlata, kurvi i oružja 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare