To je to što me zanima!

Ovako je izgledala s 14 godina, a danas je najjača žena svijeta

Ruskinja Natalija Kuznjecova (29), svjetska prvakinja u bodybuildingu, jedna je od najsnažnijih žena na svijetu. Danas ima oko 100 kg, a sa samo 14 godina, kada je počela vježbati, imala je 40 kg
Vidi originalni članak

Ruska powerlifterica Natalija Kuznjecova (29), koja dolazi iz grada Chita u jugoistočnoj ruskoj regiji Chita Oblast, u teretanu je počela ići s nepunih 14 godina.

Njezin otac je smatrao da će joj vježbanje pomoći u poboljšanju samopouzdanja i rekao je kako je kao dijete bila 'plahi mali miš'. S 14 godina kada je započela s vježbanjem imala je samo 40 kg, a na svom Instagram profilu podijelila je i sliku kako je izgledala.

Danas teži oko 100 kg, a opseg bicepsa joj je impresivnih 49 cm i jedna je od najjačih žena na svijetu.

Rekla je kako nikada nije sanjala o sportskoj karijeri, ali prvi trener u školi joj je pomogao da krene putem bodybuildinga.

Uz teretanu bila je na vrlo strogim dijetama.

- Baš kao i svi ostali, i ja sam prvo otišla u teretanu bez željenog cilja, ali nakon tri mjeseca trener me pitao želim li sudjelovati u natjecanju u bodybuildingu. Do 15. godine bila sam prvakinja u svojoj regiji - rekla je Kuznjecova, piše Daily Mail.

Do danas Kuznjecova je osvojila nekoliko prvenstava i postavila brojne rekorde. Bila je prvakinja 2014. na Kupu Euroazije u Vologdi u Rusiji i prvakinja 2015. na Kupu Istočne Europe (GPA).  Drži brojne rekorde u armliftingu, powerliftingu, bench pressu i deadliftu.

Rekla je i kako uzima anaboličke steroide u malim dozama samo prije natjecanja.

Od 2018. godine počela je biti i trenerica bodybuildinga.

Njezin suprug, majstor u hrvanju slobodnim stilom, Vladislav podržava je u svim njezinim pothvatima. Jednom prilikom Natalija je rekla kako joj ne smeta što su njegovi bicepsi manji od njenih jer su međusobna ljubav i podrška ključni sastojci sretne veze.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • sexy_trubadur 30.03.2021.

    jel sigurno da ova osoba jos ima onu ili onu drugu stvar ..

  • Goran123456 30.03.2021.

    Ova žena je uvijek u pravu.

  • triplex222 30.03.2021.

    male doze moš mislit ahhaha pa ta roka pun krc testosterona bar 2000 mg plus ostale stvari kao deca durabolin plus tko zna sta jos hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare