To je to što me zanima!

Ovako se slavi diploma: Došao u Mustangu i pratnji djevojaka

Jedan novopečeni bakalar FSB-a u Zagrebu proslavio je svoju promociju u velikom stilu i okupljenom mnoštvu pred fakultetom održao motivacijski govor za pamćenje
Vidi originalni članak

Promocija je veliki dan u životu svakog studenta. To je potvrdio i novopečeni bakalar Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, Toni Barić, koji je danas u stilu velikih holivudskih zvijezdi došao na podjelu diploma, javlja Srednja.hr.

Pred fakultet je stigao u luksuznom Ford Mustangu (nije poznato je li uistinu njegov ili ga je iznajmio za ovu priliku), a dočekalo ga je mnoštvo znateželjnih studenata. Crvenim tepihom postavljenim pred sam ulaz u zgradu FSB-a prošetao je u pratnji dviju zgodnih, oskudno odjevenih djevojaka - plavuše i crnke. Okupljeno mnoštvo počastilo ga je pljeskom i uzvicima, baš kako i priliči zvijezdama. 

Screenshot/YouTube

Popevši se na vrh stepenica, Barić se okrenuo prema prisutnima i počastio ih motivacijskim govorom koji će mnogi još dugo pamtiti.

- Postoje dva najvažnija dana u čovjekovom životu, prvi dan je kad ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da stvarate, a da biste počeli stvarati za to vam je potreban alat. Taj alat pronaći ćete ovdje. Put do tog alata nije ni brz ni jednostavan. Često usporediv s usponom na najviše planine svijeta. Nakon određene nadmorske visine, ne postoje normalni životni uvjeti i trebat će vam iznimna upornost i snaga da biste došli do visine gdje vam se nalazi taj alat. Ali kad to ostvarite više vas nijedna ovozemaljska sila neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni, vi ste iznad svih. Vi ste FSB! - rekao je mladić i zaslužio još jedan veliki pljesak.

Ako je ovako proslavio prvostupničku diplomu, zasigurno za onu magistra sprema još veći spektakl.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare