To je to što me zanima!

Pajdo, spašavaj. Tija bi otrat curu na Vrdovo. Oće padat snig?

'Pajdo, bogati spašavaj hitno je, svaki đava na me. Tija bi otrat namirit curu u subotu uveče na Vrdovo u vikendicu, obeća san, oće li bit snig?', poslao je Šoliću, između ostalog pratitelj
Vidi originalni članak

Ivan Šolić inače je na društvenim mrežama poznatiji kao 'mali Vakula', a u svojstvu meteorologa amatera na Facebook stranici 'O vrimenu i vremenskoj prognozu' svojim objavama uveseljava na tisuće pratitelja.

U utorak navečer jedna je objava izazvala lavinu urnebesnih komentara i lajkova.

HLADNIJE NEGO INAČE Ovaj listopad rekordno kišovit: Idućih dana rekord se povećava

- Za ona dobra, dobra stara vremena… 'Pajdo' superheroj s Vrdova (inače, za nove članove u grupi) – napisao je Šolić ispod objavljenog screenshota poruke koja mu je stigla u inbox stranice, a glasi ovako:

- Pajdo, bogati spašavaj hitno je, svaki đava na me. Tija bi otrat namirit curu u subotu uveče na Vrdovo u vikendicu, obeća san, oće li bit snig. Pošto su mi litnje gume, i to vire žice iz njizi, nema Isusa da izađe ako pane. Ako će snig, rezervirali bi digdi stol po Sinju pa kasnije sa strane, ne smin se zaj**avat s vakvim gumama. Navrati i ti ne pane li, evo ti broj - napisao je 'Pajdo' Šoliću.

'Jel’ te on zva da navratiš na piće ili poslije kad stanu sa strane da se pridružis? Svakako lipo od čovika', 'Ajme…jutros sam vidila snig na Kamešnici i odma se sitila pajde', 'Ovome bih oprostila i pravopisne greške', samo su neki od 'kreativnih' komentara ispod objave.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • max2017 15.10.2020.

    za ovo prevesti bi trebali titlanu verziju na hrvatskom..........a svaki ured u Zagrebu ima ovakvih govornika.......naravno na rukovodnim mjestima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare