To je to što me zanima!

Palicama možete mlatiti samo goli, ali nema mjesta hvalisanju

Najzanimljiviji golf teren na svijetu je, prema izboru američkih medija, La Jenny Naturist Course u Francuskoj. Na njemu možete igrati samo i isključivo goli
Vidi originalni članak

Golf teren La Jenny Naturist Course u Francuskoj jedini je golf teren na svijetu gdje igrači moraju igrati potpuno goli, piše Oddity Central. Američki mediji nedavno su birali deset najzanimljivijih golf terena na svijetu, a La Jenny je dobio najviše glasova. Na ovom golf terenu golotinja nije opcija već pravilo. Također, pravilo je da nema skrivanja dijelova tijela, tako da igrači moraju sav sram ostaviti negdje drugdje. No, igrači koji su posebno 'obdareni' ne smiju isticati pojedine dijelove tijela niti se njima hvaliti. Fotografirati se smiju samo članovi bliske obitelji i prijatelji, a svaki se golfer prije ulaska na teren mora istuširati. Strogo je zabranjeno donošenje seksualnih igračaka kao i prakticiranje bilo kakvih seksualnih aktivnosti na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • biberrr 26.08.2011.

    Kakva je to fora? Igraš gol,mašeš batinom,a na golf terenu ne smiješ ga ubaciti u rupu!

  • Njonjo i Anemični 06.05.2011.

    ovo je isto ko pederi neznaju štaće od obijesti pa ajd nek se dva muška miluju po svojim genitalijama pa i jezi jedan drugom uguraju u labrte!

  • AlanRagib 18.04.2011.

    ovo je sigurno neki seksista izmislio

Komentiraj...
Vidi sve komentare