To je to što me zanima!

Pandama puštaju porniće da ih natjeraju da se pare

Kineski znanstvenici su napravili kombinaciju pornića, 'seksi' vježbi i povremenog seksa u troje kako bi zainteresirali mlade pande za parenje...
Vidi originalni članak

Pande imaju zavidan život: jedu 18 sati dnevno, šest sati spavaju i gotovo se uopće ne kreću. Međutim, za vrijeme parenja, život im se malo zakomplicira. Većina mužjaka u zatočeništvu rađe gricka bambus nego se 'baca na posao' iako parenje traje samo nekoliko minuta, a ponekad i 30 sekundi.
- Neće se pariti ako im se ne sviđa osobnost partnera - rekao je Zhang Zhihe, direktor kineskog centra za istraživanje panda u Chengdu. Dok je to razumno objašnjenje za ljude, veliki je problem za održanje vrste. Zhihe i njegov tim pokušavaju dignuti pandin libido na sve načine. Sada im puštaju snimke seksa pandi. Nadaju se da će se napaliti. Pande, također, rade 'seksi vježbe' kako bi ojačali stražnje noge. Sada je njih 60 posto sposobno samostalno se seksati, a prije dvije godine bilo ih je samo 25 posto. U divljini ih ima ukupno 1600, a u zatočeništvu 294.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • predsjednik03 21.02.2010.

    nek im ubace ukavez malo Avu ili Grdičku da im da da se igraju... neće im pornići na tv-u trebat

  • trocaderro 16.02.2010.

    odavno nesto bolesnije nisam cuo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare