To je to što me zanima!

Panika u Keniji zbog 'lava': Tu je u vrtu, gleda direkt u mene! Čekaj malo, nešto je tu čudno...

Na teren su stigla tri zaposlenika službe za kontrolu divljih životinja koji su krenuli pregledavati okolicu farme. Lokalci u zadnje vrijeme tvrde da im nestaje stoka, pa su bili spremni na sve opcije...
Vidi originalni članak

 Jedan radnik na farmi u Keniji obavljao je svoje svakodnevne poslove, kad ga je ugledao nešto u grmlju. Uhvatila ga je panika, pobjegao je i nazvao policiju.

- Halo, policija, pa tu u vrtu je veliki lav i gledao je u mojem smjeru - rekao je uznemireni muškarac službama s druge strane linije.

Uskoro su na teren stigla tri zaposlenika službe za kontrolu divljih životinja i krenuli su u obilazak terena. Farma se nalazi u blizini nacionalnog parka i lokalno stanovništvo u zadnje se vrijeme žalilo kako im nestaje stoka, pa su bili, prema vlastitim riječima,  'izuzetno oprezni'.

IMAJU SVOJ ĐIR Zašto Etiopija živi u 2014. godini dok je cijeli svijet u 2022.: Naš izračun je točan, Zapad griješi...

Dok su oni pretraživali teren, stigla je i vlasnica imanja...

- Poslali smo je da uđe s druge strane kako ne bi bilo problema sa životinjom - rekao je Cyrus Mbijiwe, šef nadležne službe.

No problema sa životinjom nije moglo biti. Jer životinja nije ni postojala. Vlasnica je prije odlaska s farme odložila sadnice u platnenu vrećicu s fotografijom glave lava, a siroti radnik, kad je vidio glavu lava kako viri iz grmlja, nije dvojio ni sekunde oko poziva upomoć.

- Dobro je da je to napravio. Naša je preporuka da uvijek u slučaju susreta s divljom životinjom u javnosti pozovete odgovorne službe - završava gospon Mbijiwe, javlja BBC.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dalibor0704 06.05.2022.

    Da je na vrećici bio Marsovac, imali bi invaziju padobranaca na farmu.

  • Eveline Carneval 06.05.2022.

    I ko je na kraju ukra stoku? Isto susjeda ili?

  • Max Buk 06.05.2022.

    I ja sam ugledao u polumraku sobe jednog političara....uplašio se...zvao policiju...kad ono ...naslovna strana Večernjaka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare