To je to što me zanima!

Par se poseksao na Zrću pred okupljenim kupačima

Nakon još jednog after beach partyja na plaži Zrće nepoznati par usred bijela dana poseksao se u plićaku, a kupači su uglas pljeskali i zviždali
Vidi originalni članak

Iz obližnje Papaye i Aquariusa treštala je muzika, a nepoznati par samo nekoliko metara dalje zabavljao je okupljene kupače svojim seksualnim umijećem. Video pod nazivom "Sex na Zrću" na You Tube je postavio korisnik Chipa 85.
U snimci koja traje tri i pol minute jasno se vidi goli muškarac koji ekipi na obali pokazuje svoju golu guzu u klinču sa ženom. U jednom trenutku ona se bez imalo srama spušta na koljena te svom odabraniku pruža oralni seks. Okupljeni kupači pljeskali su i zviždali uglas, a pohotni par nije se ni trznuo.
Sve se to odigralo prošloga kolovoza na plaži Zrće na otoku Pagu nakon još jednog after beach partyja, na kojima je standardno alkohol tekao u potocima.
- Ovo ide na Jubito kad dođem doma. Na kompu će se vidjeti bolje - kaže osoba koja mobitelom snima seks dvoje mladih, koji se nisu obazirali ni na kupače koji su plivali pored njih.
Video je nakon što ga je pogledalo oko 9600 posjetitelja skinut s You Tubea zbog "neprimjerenog sadržaja".


Idi na 24sata

Komentari 16

  • No 1_255 15.10.2007.

    ko nije probao nema pravo glasa... super su i ja im skidam kapu

  • zelenožuti 15.10.2007.

    neš ti šta se vidi

  • kikica 14.10.2007.

    budaletine dvije nadrogsane ili pijane i nekotrolirane koje po meni zele privuci paznju. Nista drugo! ovo nema veze s mozgom. zar nije ljepse kad svako drzi svoju \"najdublju\" intimu za sebe i podalje od ociju javnosti? Ovo dvoje su kao zivotinje. Ljudi bi ipak trebali imati granice. Zasto imamo mozak? Da razmisljamo i da koristimo tih 10 %, al oni ocito znaju samo kako se ovo radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare