To je to što me zanima!

Par se seksao na šanku dok su ih brojni ljudi na ulici gledali

Uz par, koji se strastveno ljubio i mazio u restoranu, bila je boca vina i dvije čaše. Mnogi prolaznici su ih s ulice fotografirali. Iz restorana kažu da će slučaj seksa istražiti
Vidi originalni članak

Strast ne pita za mjesto, tako je jedan britanski par vodio ljubav na šanku u restoranu u Manchesteru. Nisu mogli ostati neprimijećeni zbog velikog staklenog izloga kroz kojeg se sve vidjelo na ulicu. Vrlo brzo ispred restorana se skupio velik broj znatiželjnika koji su izvadili mobitele i fotografirali ljubavni par. Podrugljivo smijanje i iščuđavanje nije omelo par, koji se seksao na šanku. Ljubili su se i milovali pred svima.

- Prolazili smo kraj restorana i vidjeli muškarca i ženu kako se ljube. Moje društvo i ja pretpostavili smo da se radi o zaposlenicima restorana. Nekoliko minuta kasnije opet smo prošli onuda, no stvari su se ovoga puta zahuktale. Muškarcu su hlače bile na podu - priča jedan od očevidaca, koji je svjedočio vatrenom seksu u restoranu.

Svjedoci kažu da je uz par na šanku bila boca vina i dvije čaše. Nije poznato radi li se uistinu o osoblju restorana. Iz restorana Pizza Express kažu kako su to sve shvatili ozbiljno te da istražuju tko se seksao u restoranu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gvera 28.10.2010.

    pa neka se seksaju gdje žele nitko nije prisiljen gledati

  • schweppes2 28.10.2010.

    špranji đurooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare