To je to što me zanima!

Parodija: Šeprtljavog Biebera bole ručice u reklami za gaće

Pojava Justina Biebera u najnovijoj reklami za Calvin Klein gaće izazvala je brojne pozitivne i negativne reakcije, ali i poplavu parodija. Ovo je jedna od najboljih...
Vidi originalni članak

Svjetski popularni kanađanin najnovije je lice Calvina Kleina u čije se dvije reklame pojavio prije nekoliko dana. U jednoj se pojavljuje sam, a u drugoj uz model Laru Stone. Upravo na tu drugu je ekipa YouTube kanala 'Yes it's funny' napravila izvrsnu parodiju pod imenom 'Bole me ruke'. 

U njoj Justin Bieber i dalje svira bubnjeve, ali prilično nespretno i to s kuhinjskim kuhačama. Uz to su u video ubačene i scene 'njegove' pozadine koja onako bauštelski ispada iz hlača, a na samom kraju Bieber pokazuje svoje ruke u zavojima i nježnim glasićem kaže kako ga bole ruke. 

Parodiju je od jučer vidjelo više od 20 tisuća ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kakav sok 15.03.2015.

    ne cini mi se ovaj biber normalan ...

  • user_407496 12.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • NedaJakšić 10.01.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare