To je to što me zanima!

'Potić' postao internetski hit, već se pojavio i na majicama

Uslijedile brojne video obrade tučnjave, a korak dalje u zezanciji otišao je bivši prvak države u taekwondou Domagoj Ostojić Buco. Priprema tečaj obrane tavom, potićem i loncem. Kaže, dolaze Mirko Filipović i Badr Hari
Vidi originalni članak

Masovna tučnjava u Splitu postala je pravi hit, a parodije na nju ne prestaju. Podsjetimo, nekoliko mladića potuklo se u nedjelju oko 5 sati ispred splitskog kluba Vanilla, a jedan od sudionika prilikom tučnjave poslužio se 'tećicom' tj. zdjelicom za mačke koju je našao na obližnjem parkingu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uslijedile su takobrojne video obrade, na društvenim mrežama komentari su prepuni zezancije, a korak dalje je otišao bivši prvak države u taekwondou i nekadašnji sparing partner Mirka Filipovića, Domagoj Ostojić Buco. On je naime pripremio tečaj udaranja i obrane tavom i loncem. Naravno, u šali.

- Evo jedno brzinsko javljanje iz dvorane Top 10 u Strožancu, gdje se u suradnji sa svojim dugogodišnjim sponzorom organizira seminar na koji su dolazak potvrdili i Badr Hari i Mirko Filipović i ostala svjetska imena. Naime, bit će to drugačiji seminar od uobičajenog kickboxing i MMA seminara. Na seminaru će se učiti udaranje i obrana tavom, potićem i loncem. Svi zainteresirani neka mi se jave u inbox - rekao je Buco u svojoj videoporuci na Facebooku.

MAKLJAŽA U SPLITU Ništa im nije sveto: Udario ga u leđa zdjelicom mačke Kolinde

Drugi Splićanin je pak poslao poruku poruku klubu Vanilla u Splitu. Pitao ih je koliko je upad na 'tećica' party idući vikend. Mladić je poslao i svoju fotografiju na kojoj na glavi ima 'fantomku' te drži lončić.

- Imaš piće za trud i vrh bazu. Moraš doći tako - odgovorili su mu iz kluba, piše Dalmacijadanas.

Na Facebook stranici Splitski đir nudi se majica onome tko u komentaru označi svog najopasnijeg priku.

Objava je u svega dva sata prikupila preko 500 komentara.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Dalibor0704 19.04.2019.

    Branimir Bunjac je definitivno najopasnija faca u državi. Treba mu dati potić od pola metra da brani kolege.

  • fizičkiradnik 09.04.2019.

    Al meni je zaista Kineza žao

  • ajetodoo 09.04.2019.

    Nije to loše. Treba znati da je u slučaju napada tečom, za obranu potrebno na glavu nabiti sić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare