To je to što me zanima!

Pas preživio eutanaziju: 'On je gledao u mene i mahao repom'

Bio je u skloništu koje je bilo puno pa ga je veterinar eutanazirao, ali Bog je imao drugačiji plan. Rudolph se probudio, a veterinar je, hvala Bogu, rekao da to više neće učiniti
Vidi originalni članak

Rudolph, osmomjesečni mješanac labradorskog retrivera i američkog pit bulla živio je u azilu za pse u Oklahomi. Zbog prevelikog broja pasa koji su tamo bili, Rudolpha su odlučili eutanazirati. 

Nakon što mu je ubrizgao lijek za eutanaziju, veterinar je izišao na neko vrijeme. Vrativši se do Rudolpha, veterinar je zatekao psa koji umjesto da leži nepomično veselo maše repom.

Sklonište za životinje King's Harvest Pet Rescue No Kill Shelter u Davenportu u američkoj državi Iowa, odvelo je štene nakon incidenta, javlja ABC.

- Bio je u skloništu koje je bilo puno pa ga je veterinar eutanazirao, ali Bog je imao drugačiji plan. Rudolph se probudio, a veterinar je, hvala Bogu, rekao da to više neće učiniti - napisali su iz King's Harvest Pet Rescuea.

Nakon nekoliko dana kod njih, Rudolph je pronašao dom u kojem će i ostati.

- Bilo je teško odlučiti kome ćemo ga dati, jer se javilo puno ljudi koji su ga željeli udomiti, ali Rudolph se zaljubio u tog mladića i osjećaj je bio uzajaman - poručili su iz skloništa. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mošsimislit 09.02.2019.

    Bog je tako htio? Hahahahahaha. Sorry,tako je htio prodavač kemije koji ti je prodao šećernu vodicu. Da je to bila prava kemikalija za eutanaziju ne bi Floki više mahao repom.

  • 23.01.2019.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • mile980 23.01.2019.

    Eutanazija psa je mnoho gora vec da se puskom upuca pas.to ke takva patnja pasa da je tesko objasnit pas te gleda dok mu sredstvo mora razbit srce pretesko i pretuzno.nemam komentara na takva djela

Komentiraj...
Vidi sve komentare