To je to što me zanima!

Pas svaki put legao na tračnice kraj prijateljice kad je išao vlak

Lucy je bila ozlijeđena i nije se mogla pomaknuti, a Panda ju je čuvao cijelo vrijeme. Kad bi prolazio vlak, legao bi kraj nje i spustio im glave na tlo. Grijao ju je i pazio na nju
Vidi originalni članak

Denis Malafeyev spasio je kujicu Lucy i njezinog prijatelja Pandu nakon što su dva dana proveli na tračnicama željezničke pruge. 

Lucy je bila ozlijeđena i nije se mogla pomaknuti, a Panda ju je čuvao cijelo vrijeme. Kad bi prolazio vlak, legao bi kraj nje i spustio im glave na tlo. Grijao ju je i pazio na nju. 

- Kad smo stigli vidjeli smo da je ženka ozlijeđena i da se ne može micati. Mužjak ju je štitio od nas. Vidio sam kako se približava vlak i pozlilo mi je - rekao je spasitelj Denis.

Panda je Lucy štitio i od stanovnika ukrajinskog Užgoroda koji su im htjeli prići i pomoći im. Malfeyeva je nazvao prijatelj i rekao mu da se psi već dva dana ne miču s tračnica. 

- Ne znam kako bih to nazvao, instinkt, ljubav, prijateljstvo, lojalnost? U jedno sam sigurnan, ne bi svi ljudi tako postupili - kaže Malafeyev koji se divi vjernosti Pande svojoj prijateljici, prenosi Daily Mail.

Lucy i Panda su sad na sigurnom, dobili su pomoć veterinara i vraćeni su vlasnicima. Kujica, srećom, nije ništa slomila, samo je imala velike masnice, no nije poznato kako se ozlijedila.

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • BLACKDOG 17.01.2017.

    Imam debelog, kućnog, starog mačka. Ali imam i dvorišnog psa, pa još tri ulična mačka na punom pansionu, dnevno, godinama. I na zdravstvenoj brizi. Stoga se divim ljudima kad naprave ovo, jer osim ljubavi i nesebičnosti, znam da ovo i košta novaca!

  • --- DAVOR --- 28.12.2016.

    Ko je "ljudskiji" pas ili čovjek?? Ili bolje pitanje, ko je krvoloćniji? Pas ili čovjek?

  • 28.12.2016.

    A kinezi ih ubijaju i prave rukavice od njihove koze..a i kod nas ima kretena koji ih ubijaju....covjek je najvece zlo na zemlji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare