To je to što me zanima!

Pazi ti mudrijaša: Izazvao ju na partiju FIFA-e i to na skidanje

YouTube zvijezda u usponu izazvala je seksi model na partiju FIFA-e, popularne nogometne videoigre. Izazov je bio skinuti se nakon izgubljene partije, a zna se da su muškarci bolji igrači...
Vidi originalni članak

Igranje nogometne videoigre obilo se o glavu mladoj djevojci. Seksi model Ray Mattos odlučila je zaigrati poznatu nogometnu igricu na skidanje, a njezin protivnik raširenih je ruku dočekao izazov.

Aruan Felix, YouTube zvijezda u usponu, lagano je u prvom dvoboju porazio zgodnu Ray s 3-0, nakon čega je ona ostala bez grudnjaka. Druga utakmica završila je s 4-0, a Ray je ostala i bez gaćica. Korisnici su u komentarima zadivljeni s istetoviranom Ray, a nije im jasno kako ju je Aruan uspio nagovoriti na ovo...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mcwb 08.04.2017.

    Ništa novo, ovakvih videa ima na stotine i to odavno kada je ovaj trend započeo. Pišite 'Strip FIFA' na youtube, vidjet ćete rezultate. Tako da mi 3 stvari nisu jasne kod ove vijesti - zašto objaviti ovo kao vijest ako je iz prosinca prošle godine, zašto objaviti ovo kao vijest kad ovakvih videa ima puno, već godinama, i zašto uopće ovo objaviti kao vijest.

  • kavasaki74 08.04.2017.

    Eeeeee kad su Cole i brada skidali koke sa trešnjevke u beli...kakva fifa i youtube, jedina javnost je kaj je baba sa kolačima uletila...evo deco keksa :))))

  • Boki8 08.04.2017.

    Mala je strumfeta. Ti dam Tidam tidam

Komentiraj...
Vidi sve komentare