To je to što me zanima!

Pijan je oteo bus na kat, divljao Londonom pa se zabio u zid

Malhotra iza sebe ima već 14 presuda za 30 prometnih prekršaja i u trenutku nesreće imao je zabranu vožnje. Iskoristio je priliku i oteo autobus kad je vozač izašao na toalet
Vidi originalni članak

Deepak Malhotra (35) zaradio je 21 mjesec u zatvoru zbog 'spektakularno opasne vožnje', objasnio je sud. On je 7. srpnja ove godine pijan oteo londonski 'duble decker' kad je vozač otišao na toalet i ostavio motor upaljen.

Vozio se gotovo dva kilometra, a u divljoj vožnji je 'skršio' nekoliko parkiraniha automobila te na kraju srušio prometni znak i zabio se u zid. Usput je uništio i nekoliko izloga. Točna računica štete još nije poznata, ali autobus nije više u voznom stanju i to je šteta od najmanje 150.000 funti ili oko 1,2 milijuna kuna. 

Malhotra, serijski prijestupnik, iza sebe ima već 14 presuda za 30 prometnih prekršaja i u trenutku nesreće imao je zabranu vožnje. On je iskoristio priliku i oteo autobus kad je vozač izašao na toalet. Deepak je priznao krivnju, a pravda se da ga je na divljaštvo nagnao propali brak, prenosi Daily Mail.

Petero ozlijeđenih u udaru doubledeckera u Londonski most

Pet je osoba ozlijeđeno u udaru autobusa na kat, u kojem se održavala zabava, u Londonski most, objavili su vatrogasci.

Pet je 'partijanera' završilo u bolnici nakon bizarne nesreće koja se dogodila oko 4 sata ujutro u sjeveroistočnom dijelu Londona.

Vatrogasci su morali oslobađati troje ljudi koji su bili zaglavljeni u gornjem dijelu autobusa, a pomoć je pružena na mjestu nesreće još 21 osobi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Subota_1 22.10.2016.

    Super friska vijest! Prvi ste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare