To je to što me zanima!

Pijana majka troje djece tukla se polugola na ulici

Polugola pijana Australka Kaysahn T. Gordon tukla se s neimenovanom ženom na ulici. Oko njih su bile razbacane osobne stvari iz torbica i odjeća
Vidi originalni članak

Australska policija primila je poziv o tučnjavi golih žena na ulici Toowoombe u utorak oko 22 sata. Stigavši, vidjeli su majku troje djece Kaysahn Trinity Gordon (26), koja je već imala raspisanu tjeralicu. Gordon i neimenovana žena tukle su se polugole, a oko njih je bila razbacana odjeća i stvari iz torbica. Pijana Gordon zatim je nasrnula na policajce zato što su joj rekli da se obuče. Odveli su je u postaju gdje je i prenoćila. Ujutro su je doveli pred suca. Nije se pojavila na raspravi 30. studenog zbog remećenja javnog reda i vrijeđanja policajca u kolovozu. Tada je u visokoj trudnoći, također pijana, pokazala policajcu prst i 'ustima i rukom pokazala mu ružnu gestu'. Na kraju ga je i udarila. Kaznili su je s 1250 dolara (5600 kuna). Nije poznato zašto se sada tukla na ulici ni što je izazvalo stari incident.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • stec 26.01.2010.

    smeče

  • direktor 13.12.2009.

    zgodna je

  • teyka 12.12.2009.

    jako fina gospođa...posebno što loče u trudnoći....istog trena bi joj uzela djecu i strpala u zatvor.....koja gamad sve nema djecu... To me stvarno ljuti!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare