To je to što me zanima!

Pilot i stjuardesa uhićeni nakon noćnog seksa u šumi

Pilota obučenog samo u japanke i s ručnim satom na ruci našli su skrivenog iza šupe. Noćne igre u šumi pilota i stjuardese završile su uhićenjem
Vidi originalni članak

Jeffrey P.l Bradford (24) i Adrianna G. Connor (24) zaposlenici zrakoplovne kompanije Pinnacle Airlines iz Memphisa bili su na večeri u Harrisburgu prije nego što su se otišli prošetati po šumi.
- Rekli su da su se htjeli seksati u šumi, onako iskonski. To je bio najbolji odgovor koji su imali - reklo je narednik Richard Brandt.
U šumi su se nekako razdvojili. Ljudi koji žive u blizini pozvali su policiju i prijavili da su vidjeli golog muškarca i pijanu ženu. Pozvali su helikopter s opremom za toplinsko traženje i pronašli pilota kako se skriva iza spremišta. Bradford iz Pittsburgha (SAD) optužen je zbog golotinje i opijanja na javnom mjestu. Stjuardesa iz Bellevillea, Michigan (SAD) optužena je zbog krađe iz motornog vozila i opijanja na javnom mjestu. Ukrala je lampu iz vozila. Glasnogovornik Pinnacle Airlinesa rekao je da dok traje istraga koju provodi kompanija oboje su suspendirani.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare